Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Frakt og levering

ALLE LEVERINGER FRA LEDTREND SKJER MED POSTEN/BRING OG DHL.

 

LEVERINGSTID 

Ledtrend bruker Posten til å levere varene og bestillinger mottatt før kl 15.00 på hverdager sendes normalt samme dag. Vi sender ordre i hovedsak som Servicepakke. Dette betyr at du vil få en SMS/e-post når pakken din kan hentes på ditt lokale utleveringssted.

Normal leveringstid er 2-4 virkedager fra vi har mottatt ordre. Ved stor pågang og ved høytider kan det ta opptil 7 virkedager. 

Vi bruker også DHL til å sende noen av varene våre. Sending med DHlL tar fra 4-9 dager før den er på døren til kunden. DHL vil kontakte kjøper via telefon for å avtale når varen kan bli levert hjemme hos selve kunden. Dette koster ikke noe ekstra for kunden, da dette er med i prisen. 

Vårt leveringsområde er hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya.

 

 

 

PAKKESPORING 

Vi sender de fleste pakker som servicepakke med Posten Norge AS. Pakke blir da sendt til ditt nærmeste postkontor. Når vi sender pakken fra vårt lager sender vi deg en epost med sporingsnummer til pakken. Du kan da sjekke status på din ordre på posten.no. Når pakken ankommer ditt lokale postkontor får du hentemelding på e-post og SMS.

 

Med DHL så vil du få en sporingskode slik at du kan følge med på hvor pakken din er og når den ca  kommer. Du vil også bli kontaktet direkte av DHL når pakken er i nærheten slik at man kan avtale når pakken skal bli levert hjemme hos deg.

 

UAVHENTET PAKKE 

Husk at du må hente pakken din innen 14 dager! Etter det sendes varene i retur.

 Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss. Husk å fylle ut angrerett skjema som du fikk vedlagt på ordrebekreftelsen du fikk til din oppgitte epost-adresse. Vi bytter varer eller krediterer deg. Dersom du unnlater å hente bestilte varer, kan Ledtrend ifølge salgs betingelsene fakturere deg for et gebyr på kr 400.