Lock iconRectangle 1Rectangle 2 + Rectangle 2 CopyShapeRectangle 1

Om oss

Takk for at du besøker ledtrend.no
Vi i ledtrend har alltid vært litt over gjennomsnittet interessert i produkter med LED-lys funksjoner og på ledtrend.no vil du fremover finne flere spennende og morsomme produkter med LED-funksjoner.


Vi har 5 fabrikker i Kina som jobber med oss for å lage og finne de beste produktene til kundene våre. Dette gjør sitt til at vi har muligheten til å tilby våre kunder en litt annerledes kjøps opplevelse. La oss ta ett eksempel.


Hvis du bestiller deg ett par LED-sko hos oss, og samtidig finner deg en annen vare som for eksempel denne LED-klokken, så vil vi kunne sende disse to varene i samme pakke, og dermed spare deg for både tid, penger og miljø. De to varene vil da komme samtidig til deg og du slipper og betale dobbel frakt.


En annen ting som skiller vår nettbutikk ut ifra andre nettbutikker er at vi er veldig tilpasningsdyktige på de varene vi har i butikken vår, dette vil si at hvis det er noen kunder som lurer på om vi kan enten lage, eller finne ett spesifikk LED-produkt, så gjør vi dette, så langt det lar seg gjøre. 


Vi er alltid på jakt etter samarbeidspartnere, så hvis du har en vare du vil selge via vår nettbutikk, eller du selv har lyst til å selge varene våre via din butikk, så kontakt oss på post@ledtrend.no.
Takk for oppmerksomheten. Skulle du ha noen spørsmål kan du kontakte oss via e-post eller telefon.
Vennlig hilsen oss i ledtrend.